Επικαιρότητα - Showbiz 2010

Γεννητούρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη

Ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχείς, αφού ήρθε στο κόσμο το εγγονάκι τους. Την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, γεννήθηκε ο γιος του Νίκου Β. Βαρδινογιάννη και της Αλεξίας Αντσακλή, που επισφράγισε την ευτυχία του γάμου τους. Παρ’ όλο που το ζευγάρι κινείται αθόρυβα και διατηρεί χαμηλό προφίλ στην κοσμική Αθήνα αποφεύγοντας συστηματικά τα φωτογραφικά φλας, πέρυσι το καλοκαίρι ο γάμος τους άφησε εποχή κτήμα «Μarianna Bay» στο Πόρτο Χέλι. Ολα ήταν έτοιμα για τη γοητευτική Αλεξία και πριν λίγες μέρες πέρασε την είσοδο του μαιευτηρίου «Ιασώ».

Nίκος Bαρδινογιάννης & Aλεξίας Aντσακλή

Εκεί, μετά τις προκαθορισμένες εξετάσεις, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.  Η Αλεξία είναι κόρη του Άρη Αντσακλή, καθηγητή Γυναικολογίας και Μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και όπως ήταν φυσιολογικό ο πατέρας της βρισκόταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού. Εκεί ασφαλώς ήταν και ο σύζυγός της Νίκος Βαρδινογιάννης. Αμέσως μετά το χαρμόσυνο γεγονός η Αλεξία οδηγήθηκε στη σουίτα που είχαν κρατήσει και κατά τη διάρκεια της ημέρας όλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη έδωσε το «παρών» στην τόσο σημαντική στιγμή του ζευγαριού. Τα λουλούδια και τα μπλε αρκουδάκια κατέκλυσαν τον χώρο μέσα και έξω από τη σουίτα δίνοντας έναν μοναδικό τόνο χαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ύστερα από τρεις μέρες πήραν τον «μικρό πρίγκιπα» στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Αλεξία δεν είχε πάρει πάνω από 10 κιλά, ενώ μέχρι τον πέμπτο μήνα κανείς δεν μπορούσε να τη διακρίνει. Η τελευταία κοσμική εμφάνιση του Νίκου και της Αλεξίας ήταν στη βάπτιση της ανιψιάς τους Ανδριάνας, κόρης του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλοιμόνου. Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης το ζευγάρι δεν κατάφερε να παρα- βρεθεί στην εκκλησία του Λουμπαρδιάρη όπου έγινε το μυστήριο, αλλά έδωσε το «παρών» στη δεξίωση που ακολούθησε στο εστιατόριο «Διόνυσoς». Η Αλεξία κομψή, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από γνωστό οίκο, μαζί με τον σύζυγό της Νίκο κάθισε με την οικογένεια της και έμεινε αρκετή ώρα, ενώ κατά την αποχώρησή της όλοι της ευχήθηκαν καλή λευτεριά καθώς οι μέρες πλησίαζαν. 

<<Πηγή>> Πρώτο Θέμα