Επικαιρότητα - Showbiz 2016

Δείτε τα Aποτελέσματα ΕΣΠΑ 2016 από eetaa.gr

Αναρτήθηκαν και επίσημα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 στο site www.eetaa.gr. Οι ενδιαφερόμενοι γονεις μπορούν να δουν τα μόρια, αλλα και τον φάκελό τους ώστε να υποβάλλουν τυχών ενστάσεις, από σήμερα 18/08. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ – ΕΣΠΑ 2016.

Χθες, Τετάρτη 17 Αυγούστου, ανακοινώθηκαν επίσημα από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων 81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ 2016-2017. Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην εφαρμογή τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλε.

Ενστάσεις μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου, είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ, είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά Αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ – ΕΣΠΑ 2016.

Οπως διευκρινίζει η ΕΕΤΑΑ, από τις όποιες ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00. Οι πίνακες ΕΕΤΑΑ με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα, θα δημοσιευτούν στις 24 Αυγούστου στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

Δείτε οδηγίες για τις ενστάσεις στην eetaa.gr