Επικαιρότητα - Showbiz 2017

Επιβεβαίωσε τα δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για την άδεια που του έδωσε να φύγει από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Στην επιβεβαίωση της φημολογίας ότι έγινε πατέρας δύο δίδυμων αγοριών προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι της Πορτογαλίας από την Χιλή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Cristiano Ronaldo

Με ανάρτησή του στο Facebook ο διάσημος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους Πορτογάλους φιλάθλους ότι αποχωρεί από την ομάδα για τη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς ο πρόεδρος της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του έδωσε σχετική άδεια να δει από κοντά τα παιδιά του.

Αφού διαβεβαιώνει ότι ήταν αφιερωμένος «ψυχή τε και σώματι» στην ομάδα παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι είχαν έρθει στη ζωή τα δύο δίδυμα αγόρια, στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι είναι εξαιρετικά ευτυχής που θα τα δει για πρώτη φορά.

Ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στο αν τα παιδιά ήρθαν στον κόσμο με παρένθετη μητέρα όπως ανέφεραν πορτογαλικά ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα.

Η ανάρτησή του Ρονάλντο έχει ως εξής:

«Έδωσα το παρών στην Εθνική Ομάδα, όπως κάνω πάντα, ψυχή τε και σώματι, μολονότι γνώριζα ότι είχαν γεννηθεί οι δύο γιοί μου. 

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας και ο προπονητής της ομάδας επέδειξαν μια τέτοια συμπεριφορά που με συγκινήσε και δεν θα την ξεχάσω.

Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά θα βρεθώ για πρώτη φορά με τα παιδιά μου».

Παρακάτω τον βλέπουμε με την 22 χρονη κοπέλα του Georgina Rodríguez και μητέρα των παιδιών του.

Christiano Ronaldo Georgina Rodriguez