Επικαιρότητα - Showbiz 2017

Γέννησε η Κατερίνα Λάσπα το Δεύτερο Παιδί της!

Eδώ και λίγη ώρα η Κατερίνα Λάσπα κρατά στην αγακαλιά της το δεύτερο μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.800 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο κατόπιν προγραμματισμένης καισαρικής.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα ακόμη κοριτσάκι την 7χρονη Σάρρα που περιμένει με ανυπομονησία να γνωρίσει την αδελφούλα της αν και όπως είχε εξομολογηθεί η μαμά της δεν είχε δει με καλό μάτι η μικρή τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού στην οικογένεια .

laspa

«Ήταν απόλυτα αρνητική η Σάρρα στο νέο μωρό. Δεν έβρισκε το λόγο να υπάρξει κι άλλος άνθρωπος στο σπίτι μας. ‘Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έρθει κι άλλος άνθρωπος αφού είμαι εγώ εδώ. Και μετά τι; Θα μας αγαπάς το ίδιο;’, με ρωτούσε. Τέτοιες στιχομυθίες! μια παιδοψυχολόγος μου είπε πως για το πρώτο παιδί ο ερχομός ενός δεύτερου είναι σαν να σου φέρνει ο άντρας σου άλλη μια γυναίκα στο σπίτι και να σε διαβεβαιώνει πως θα σας αγαπά το ίδιο” είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της η παρουσιάστρια.

Μάλιστα αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν δίστασε να διοργανώσει προχθές ένα μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar. Στην εκδήλωση αυτή εν αναμονή της ημερομηνίας του τοκετού είχε αποκαλύψει τι σκέφτεται και για το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας «Έχουμε σκεφτεί πάρα πολλά ονόματα, αλλά θέλουμε να τη δούμε. Θέλω να έρθουν όλα φυσιολογικά. Η Σάρα δε θα πάει σχολείο την Παρασκευή. Θα είναι με τους συγγενείς, τους φίλους και το μπαμπά της έξω από το χειρουργείο και θα μας δει και τους δύο την ώρα που θα μας δουν όλοι»