Επικαιρότητα - Showbiz 2014

Το πρώτο της εγγονάκι απέκτησε η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Γιαγιά έγινε σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Ο… πελαργός επισκέφθηκε στις 5 το πρωί την οικογένεια Αγγελοπούλου στο Λονδίνο. Είναι το πρώτο παιδί που η κόρη της Καρολίνα αποκτά με το σύζυγό της, Βασίλη Αμβροσίου, καθώς και το πρώτο εγγόνι της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν προσηλωμένη στο πλευρό της κόρης της.

Το νεαρό ζευγάρι ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες το όνομα της μικρής θα είναι Γιάννα. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο εκτός από χριστουγεννιάτικη, είναι και παιδική! Η ευτυχισμένη γιαγιά έχει φροντίσει να κάνει όλες τις ετοιμασίες για να υποδεχθεί την εγγονή.

giagia daskalaki

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να μένει στο Λονδίνο, όπου και παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2013 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, όπου γίνονται και όλοι οι ορθόδοξοι γάμοι των Ελλήνων. Ακόμα και ο γάμος τους, όμως, δεν μαθεύτηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή, μιας και τα παιδιά θέλανε να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Κουμπάροι ήταν τα αδέλφια του ζευγαριού, οι Παναγιώτης και Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο Νίκος Αμβροσίου, ενώ η γιαγιά της Καρολίνας, κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη, έδωσε την ευχή της στα παιδιά, που δεν ήταν άλλη από το να της χαρίσουν σύντομα ένα δισέγγονο, ευχή που σήμερα έγινε και πραγματικότητα!

<<Πηγή>> http://topontiki.gr