Επικαιρότητα - Showbiz 2012

Οι Minoistas μαζεύουν Ρούχα, Παιχνίδια & Σχολικά για την Παιδόπολη

Από σήμερα Τρίτη 28/8 έως την Παρασκευή 31/8 και από τις 10-13:00 το πρωϊ και μέχρι τις  19:00-22:00 το βράδυ, στο ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι των Minoistas στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου Κρήτης απέναντι ακριβώς από τον κινηματογράφο Αστόρια, οι άνθρωποι των Minoistas περιμένουν όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.

Όπως αναφέρουν στην πρόσκληση που απευθύνουν στο κοινό:

“Μαζεύουμε ελαφρώς μεταχειρισμένα (ή και καινούργια) ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιγνίδια, σχολικά είδη (από γόμες και ξύστρες μέχρι γεωμετρικά όργανα και τσάντες σχολικές) για τα 25 αγόρια ηλικίας από 6-18 ετών που φιλοξενεί το ίδρυμα Παιδόπολις στην Νεάπολη Λασιθίου. Όσα μαζευτούν θα τα μεταφέρουμε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στα μικρά αγόρια όπου θα παίξουμε μαζί τους θα τραγουδήσουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα. Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Ελευθερίας αλλά και στην γιορτή που θα διοργανώσουμε στην Νεάπολη στις 9/9

 
Δηλώσεις συμμετοχής για την Νεάπολη Λασιθίου στο minoistas@gmail.com και μέχρι 5/9 το βράδυ. Όσοι επιλέξετε να έλθετε να ξέρετε ότι θα περάσουμε ωραία γιατί ο εθελοντισμός μόνο ωραία πράγματα έχει να σας προσφέρει”.