Παιδικό Παιχνίδι

Δείτε το Μοναδικό Παιδικό Αυτοκίνητο από την Tesla!

 Στη σημερινή εποχή τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται και από παιδιά. Έτσι, η εταιρεία Radio Flyer συνεργάστηκε με την Tesla και κατασκεύασαν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά, μία μικρογραφία του γνωστού πολυτελούς Model S, καθώς ξέρουν καλά ότι δεν είναι λίγοι οι μπόμπιρες που αγαπούν τα αυτοκίνητα.

tesla car kids

Είναι φτιαγμένο για τα παιδιά ηλικίας 3-8 ετών κι έχει χωρητικότητα βάρους 36 κιλών. Έχει τελική ταχύτητα 10 km/h και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να τη μειώσουν στα 5 km/h, από έναν διακόπτη.  Βέβαια, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο για παιδιά με μπαταρία, δεδομένου ότι έρχεται με ειδικές μπαταρίες ιόντων λιθίου με δυνατότητα αναβάθμισης και οι οποίες μπορούν να αφαιρεθούν. Φορτίζει τρεις φορές πιο γρήγορα από ό,τι μία απλή μπαταρία οξέος μολύβδου.

Διαθέτει προβολείς, κόρνα, ένα αποθηκευτικό χώρο κάτω από το μπροστινό καπό, κι ένα σύστημα ήχου, το οποίο συνδέεται με συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Επίσης, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξετε όσον αφορά τα αξεσουάρ, όπως κάλυμμα για το αυτοκίνητο ($50), εφεδρικές μπαταρίες και εξατομικευμένη πινακίδα ($15), καθώς μπορείτε να επιλέξετε και το χρώμα του αυτοκινήτου, ανάμεσα σε κόκκινο, βαθύ μεταλλικό μπλε και σκούρο μεταλλικό ασημί με μαύρες ή ασημί ζάντες.

Το αυτοκίνητο κοστίζει 499 δολάρια, μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το Radio Flyer και οι πρώτες παραγγελίες θα αρχίσουν να παραδίδονται το Μάιο.  Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση…

<<<Πηγή>> http://www.newsauto.gr/to-ilektriko-aftokinito-gia-pedia-apo-tin-tesla-vid/