Επικαιρότητα - Showbiz 2011

Μία Πανέμορφη Οικογένεια

Αντικρίζοντας τις οικογενειακές φωτογραφίες της Cindy Crawford δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι το top model της δεκαετίας των 90’s έχει κληροδοτήσει στα παιδιά της τη φυσική και γήινη ομορφιά της, προσόντα που την έχουν κατατάξει στις ομορφότερες γυναίκες διαχρονικά.  Τα πανέμορφα παιδιά της, ο 12χρονος Presley και η 10χρονη Kaia, συνηθισμένα να κλέβουν την παράσταση σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους, έκαναν για μία ακόμη φορά να αστράψουν τα φλας των φωτογράφων στην πρεμιέρα του Sprider Man όπου παρευρέθηκαν στη Νέα Υόρκη. 

Η κόρη μου είναι αστεία, λέει πως θα κάνει μόντελινγκ, γιατί νομίζει πως δε χρειάζεται να έχει συγκεκριμένες γνώσεις”, είχε πει σε συνέντευξή της η καστανή καλλονή, που λίγο πριν συμπληρώσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, διατηρεί άφθαρτη τη γοητεία της.

Όσο για το γιο της, “Δε νομίζω πως θα ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο. Μοιάζει περισσότερο με το σύζυγό μου, δεν θέλει να επικεντρώνονται όλοι σε εκείνον”, είχε πει η 47χρονη αναφερόμενη στον σύντροφό της, επιχειρηματία Range Gerber.  “Η οικογενειακή ζωή με κάνει πιο όμορφη”, εξηγεί το θρυλικό μοντέλο κάθε φορά που καλείται να αποκαλύψει το μυστικό της ομορφιάς της. Μόνο; Εμείς, αν θέλουμε, την πιστεύουμε…!

<<Πηγές>> http://www.real.gr & http://www.iml.gr