Συνταγή για λαχταριστά “Μαλακά Μπισκότα” (soft cookies)!
Υλικά
- 530 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 250 γρ. βούτυρο
- 125 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 250 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 300 γρ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
- Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε καλά τις ζάχαρες με το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά τουλάχιστον για 1΄.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
- Σε ένα ταψί, επάνω σε λαδόκολλα,με τη βοήθεια ενός κορνέ τοποθετούμε τη ζύμη.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10΄
Υλικά για 30 κομμάτια
Προετοιμασία:10′
Ψήσιμο:10′
<<Πηγή>> http://www.briefingnews.gr