'Αρθρα-Συμβουλές

Oικονομικά Τips Για Μια Παραμυθένια Bάπτιση!!!

Πρωτότυπες και εύκολες ιδέες για να οργανώσετε μόνοι σας την βάπτιση του Παιδιού σας…

ΖΑΧΑΡΩΤΑ-1

1.Τα προσκλητήρια: Φτιάξτε μόνοι σας τα προσκλητήρια, το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία και δημιουργικότητα.Επιλέξτε πολύχρωμα χαρτόνια και δώστε τους το σχήμα που εσείς θέλετε για παράδειγμα μια κορώνα, μια πεταλούδα, έναν ανεμόμυλο ή μια νεράιδα.Τυπώστε σε χαρτί της αρεσκείας σας τις πληροφορίες για βάπτιση, προσαρμόστε το και κολλήστε το στην μια πλευρά του σχεδίου που επιλέξατε.Πάρτε λεπτές ράβδους ξύλινους ή πλαστικούς και κολλήστε τα στο τελείωμα του, ολοκληρώστε το προσκλητήριο με κορδέλες.

2. Ευχές: Είναι πολύ σημαντικές εκείνη τη μέρα για εσάς και το μωρό σας και θέλετε να μείνουν για πάντα.Πάρτε ένα απλό άλμπουμ, και ντύστε το μόνοι σας, σύμφωνα με τα χρώματα και το θέμα που θα έχετε επιλέξει να έχει η βάφτιση σας. Διακοσμήστε το με τούλια, κορδέλες, φιόγκους ή ότι άλλο σας αρέσει. Αν δεν θέλετε να έχετε άλμπουμ τότε μπορείτε να βρείτε ένα όμορφο φυτό ή απλά διακοσμητικά κλαδιά, τα όποια θα τα μετατρέψετε σε ένα δέντρο ευχών. Φτιάξτε κάρτες από απλό χαρτόνι βάλτε τις μέσα σε μια μεγάλη γυάλα μαζί με μικρά ξύλινα μανταλάκια τα οποία μπορείτε να τα διακοσμήσετε με κορδελίτσες ή να τα βάψετε με χρώματα. Έτσι οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να γράψουν τις ευχές στους στις κάρτες και να τις κρεμάσουν στο δέντρο των ευχών.

3. Γλυκά:Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας κουλουράκια σε διαφορά σχέδια. Αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά τότε δώστε τους τα κουλουράκια να σας να τα διακοσμήσουν με γλάσο, σοκολάτα ή τρούφα. Τοποθετήστε τα σε μεγάλες γυάλες με τούλι.Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ζαχαρωτά, καραμέλες χρωματιστές ή σοκολατένια κουφετάκια και να γεμίσετε μεγάλες γυάλες. Πάρτε χαρτόνι, ότι χρώμα θέλετε και φτιάξτε χάρτινα χωνάκια, έτσι οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι καλεσμένοι σας θα μπορούν να γεμίσουν μόνοι τους τα χωνάκια τους με καραμέλες και ζαχαρωτά.Φτιάξτε cupcakes. Βάλτε τα σε χρωματιστές χάρτινες φόρμες και διακοσμήστε τα με σοκολάτα ή κρέμα και πολύχρωμη τρούφα.

<<Πηγή>> www.jenny.gr