Επικαιρότητα - Showbiz 2012

Έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ιδίως τον τελευταίο μήνα, άλλαζε καθημερινά… Οι άνθρωποι που τη συναναστρέφονταν έβλεπαν ότι η μελαχρινή παρουσιάστρια αποκτούσε μια αλλιώτικη λάμψη στο πρόσωπο. Εκείνη της ευτυχισμένης γυναίκας, που βλέπει ένα ένα τα προσωπικά της όνειρα να παίρνουν σάρκα και οστά. Άλλαζε, όμως, και το σώμα της. Τα στενά ρούχα συνέχιζαν να μπαινοβγαίνουν στο καμαρίνι της και εκείνη να μην τα εγκαταλείπει στην καθημερινή εκπομπή FTHIS TV, αλλά κάτι φάνταζε διαφορετικό στο σώμα της. Η κοιλίτσα της άρχιζε να φουσκώνει. Κάτι που έγινε εμφανές στις φωτογραφίες που τη δείχνουν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Οι περιπέτειες του Μάικ” την περασμένη Κυριακή, αλλά και εκείνες από την πρόσφατη επίδειξη μόδας.

Οι τεχνικοί της εκπομπής όλο αυτό το διάστημα “πέταγαν” τα… καρφάκια τους, αλλά σέβονταν μέχρι κεραίας την επιθυμία της να μην σχολιάσει κάτι. Όμως, το λαμπερό χαμόγελο που τους χάριζε κάθε φορά, συνοδευόμενο από ένα γλυκό νάζι, επιβεβαίωνε με τον τρόπο του τι συμβαίνει πραγματικά.

 Έγκυος η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Το “μυστικό” της Σταματίνας ήταν καλά φυλαγμένο στο πλατό και στα γραφεία του FTHIS TV στα Σπάτα, γιατί κάθε γυναίκα θέλει να νιώσει πρώτα ασφαλής και έτοιμη να αποκαλύψει κάτι τόσο σημαντικό. Και η ώρα ήρθε… Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και μιλάει ανοιχτά για αυτή σήμερα το απόγευμα στις πέντε. Στον αέρα της εκπομπής το μυστικό το μοιράζεται στην αρχή με τη Λίτσα Πατέρα. Άλλωστε η Λίτσα Πατέρα, που ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι περίμεναν την εγκυμοσύνη της και άφηνε τα υπονοούμενά της σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουν οι Δίδυμοι στη ζωή τους αυτή την περίοδο. Και πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις της!

Το χαρμόσυνο γεγονός, που κυριαρχεί στην εκπομπή της Τρίτης, είναι η επόμενη τελειότερη στιγμή της ζωής της μετά τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό. Όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι και το ζουν από κοντά μιλούν για τη μεγάλη τους επιθυμία να αποκτήσουν παιδί, αυτό που θα ολοκλήρωνε τον δυνατό έρωτά τους και θα έκανε πραγματικότητα την επιθυμία τους να ξεκινήσουν τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας .

 

<<Πηγή>> http://www.enikos.gr