Διάσημες Βαπτίσεις

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Φωτογραφίες από τη Βάπτιση του Γιου τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ήταν η  Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου στη βάπτιση του γιου τους.

Ένα από τα πιο in love ζευγάρια της showbiz οι δυο τους, δεν σταμάτησαν να χαμογελούν συγκινημένοι καθώς χθες βάφτισαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους Βασίλη. Φυσικά στο πλευρό τους ήταν και ο περήφανος μεγάλος αδερφός του Βασίλη, ο γιος της τραγουδίστριας Μπαμπίνος, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το μοναδικό του στυλ.

vaptisi iliadi gentsoglou 01

Στην εκκλησία όλα ήταν έτοιμα από νωρίς και ο λιτός στολισμός της είχε ως βασικά χρώματα το γαλάζιο και το λευκό δίνοντας ένα απόλυτα καλοκαιρινό τόνο στην βάφτιση του μικρού Βασίλη που πήρε το όνομα του από τον πατέρα του Σάββα Γκέντσογλου.

vaptisi iliadi gentsoglou 05

Το πιο γελαστό μωρό της showbiz έφτασε στην εκκλησία μαζί με τους γονείς και τον αδερφό του, αλλά δεν απέφυγε να κλάψει κατά τη διάρκεια του baby bloom. Ο νεοφώτιστος μικρός Βασίλης που βαφτίστηκε με νονό τον Πάρη Κουλουμπή, ηρέμησε ωστόσο σύντομα στην αγκαλιά της ευτυχισμένης μαμάς του.

vaptisi iliadi gentsoglou 03

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το “παρών” ήταν λίγοι και εκλεκτοί καθώς το ζευγάρι προτίμησε να μοιραστεί αυτή τη σημαντική στιγμή του γιου του με τους πιο στενούς τους φίλους και συγγενείς.

vaptisi iliadi gentsoglou 06

vaptisi iliadi gentsoglou 02

vaptisi iliadi gentsoglou 04

Πηγή: http://www.tlife.gr