Διάσημες Βαπτίσεις

Καραβάτου – Κατσούλης: Η Βάπτιση της κόρης τους στο Λυκαβηττό!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, που βάφτισαν την μονάκριβη κορούλα τους . Το ζευγάρι βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, όπου έγινε και το Μυστήριο.  Το όνομα της μικρής είναι Αέλια και στην ομηρική γλώσσα σημαίνει “ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο” και νονοί της θα είναι οι φίλες της παρουσιάστριας, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου και οι δύο φίλοι του ηθοποιού Ιερόθεος Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής.

Βάπτιση Κόρης Καραβάτου-Κατσούλη | Φωτογραφίες

Καλεσμένοι του ζευγαριού είναι και πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Ηρώ Μανέ, η Μαρία Ένεζλη, η Νόνη Δούνια, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Μαρία Καλπάκη, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Νάσος Γουμενίδης και πολλοί άλλοι. 

Η μικρούλα που χθες έγινε ενός χρόνου περίμενε ανυπόμονα το σημερινό bloom στην κολυμπήθρα και έλαμπε μέσα στο λευκό φορεματάκι της, όπως και η διάσημη μαμά της.  Όλος ο στολισμός και όλη η διακόσμηση είχαν σαν θέμα τον ήλιο που είναι και το σύμβολο του ονόματος της μικρής. Οι μπομπονιέρες των καλεσμένων έχουν σχεδιαστεί από τους 22twins designers και ήταν μικρές τσαντούλες που θα είχαν εκτός από τα καθιερωμένα κουφέτα και μικρά δωράκια. Και ήταν μάλιστα διαφορετικές για τα παιδιά και για τους μεγάλους.

<<Πηγή>> Τlife.gr