Διάσημες Βαπτίσεις

Η Βάφτιση της Κόρης Ρέμου-Μπόσνιακ στο Καβούρι!

Μια από τις πιο λαμπερές βαφτίσεις του 2015 ήταν και η Βάφτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου και Υβόννης Μπόσνιακ στο Καβούρι!

H μικρή βαπτίστηκε με το όνομα Ελένη, από την γιαγιά της, την μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ακολούθησε μεγάλο πάρτυ για την νεοφώτιστη Ελένη στο Balux. Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Αντώνη και της Υβόννης βρέθηκαν στο μεγάλο party και ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μωράκι

vaptisi koris remou1

Νονοί της μικρής ήταν η κολλητή φίλη της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και ο καλός φίλος του γνωστού τραγουδιστή, Κώστας Πηλαδάκης.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν σε ρόζ και λευκές αποχρώσεις, ενώ η μικρή Ελένη ήταν ντυμένη στα μπεζ! Ωστόσο, το ζευγάρι προσπάθησε επιμελώς να κρατήσει τις όμορφες αυτές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον Αντώνη Ρέμο, να έχει δηλώσει κατά καιρούς πως θέλει η βάφτιση της μικρής να γίνει σε πολύ στενό περιβάλλον.

vaptisi koris remou2

Πως ήταν όμως ο στολισμός; Την απάντηση αυτή έδωσε η Άντζυ Γεωργακοπούλου, υπεύθυνη για τον παραμυθένιο στολισμό που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της facebook.

vaptisi koris remou3