Επικαιρότητα - Showbiz 2017

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για την Μητρότητα!

Το περιοδικό Time για να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας, συνέλεξε γράμματα από διάσημες μαμάδες οι οποίες μοιράζονται τα συναισθήματα τους σχετικά με τη μητρότητα. Η Victoria Beckham ήταν μία από τις μητέρες που άγγιξαν περισσότερο κοινό, αφού το γράμμα της δεν είχε καμία σχέση με την ψυχρή και απόμακρη εικόνα της. Τα τέσσερα παιδιά της είναι η αιτία που η 41χρονη star άφησε για λίγο στην άκρη το αυστηρό της ύφος για να γράψει τα παρακάτω λόγια:

“Η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου. Ο Brooklyn, ο Romeo, ο Cruz, και η Harper είναι ένα καθημερινό θαύμα για μένα. Από τον έφηβο γιο μου μέχρι και την μικρή μου κόρη, κάθε στιγμή της ημέρας είναι γεμάτη από διαφορετικές δραστηριότητες, συναισθήματα και κωμικότητα. Από το παιχνίδι μέχρι και το δείπνο κάθε ένα από τα παιδιά μου γεμίζουν κάθε δευτερόλεπτο με γέλια, μουσική και πολλές συζητήσεις. Είναι ανήσυχα πνεύματα με αγνή ψυχή και καλούς τρόπους και αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη που βρίσκονται στη ζωή μου”.

victoria beckham

Το fashion icon δεν παρέλειψε να σχολιάσει στο γράμμα της ότι ένα ακόμη στοιχείο που θαυμάζει στα παιδιά της είναι η ταπεινότητα τους γιατί ενώ έχουν πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν σε ένα τόσο προνομιακό περιβάλλον δεν έχουν απαιτήσεις και υπεροπτικές συμπεριφορές. Στο τέλος τοποθέτησε τον εαυτό της στην ίδια θέση με τις υπόλοιπες εργαζόμενες μητέρες λέγοντας πως όπως όλες έτσι και εκείνη προσπαθεί με τη σκληρή εργασία να είναι ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά της.

victorias beckham family