Παιδικό Δωμάτιο

Χρώμα Στο Δάπεδο Του Παιδικού Δωματίου!

Το δωμάτιο που χρειάζεται πολύ χρώμα είναι το παιδικό. Ίσως να σκεφτήκατε να δώσετε χρώμα και στο δάπεδο, αλλά να σας προβλημάτιζε το αποτέλεσμα. Μπορεί πάλι να μην το σκεφτήκατε ποτέ, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία να ξέρετε πως μπορεί να γίνει και εδώ σας δίνουμε την ευκαιρία να δείτε το αποτέλεσμα πριν περάσετε στην εφαρμογή. Η εφαρμογή μπορεί αν γίνει με διάφορους τρόπους, με χρωματιστό Laminate, μοκέτα από τοίχο σε τοίχο, ή ακόμη και βάψιμο.

floor-01

Λένε ότι είναι το χρώμα του μίσους, ένας άδικος χαρακτηρισμός που δημιουργεί λάθος αντίληψη για αυτό το τόσο ζωντανό, φωτεινό και αισιόδοξο χρώμα. Το κίτρινο είναι το χρώμα του ήλιου, δηλαδή της ζωής και κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα παιδικό δωμάτιο, σε μικρή ή μεγάλη ποσότητα. Εδώ η ποσότητα είναι μεγάλη καθώς καλύπτει όλο το πάτωμα.

floor-02Το απαλό ροζ για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο είναι μια πολύ καλή επιλογή, κυρίως αν επιλέξετε να βάψετε τους τοίχους σε κάτι σκούρο.

floor-03

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της έντασης, είναι όμως και ένα χρώμα που ενισχύσει τη διάθεση και το χιούμορ.

floor-04

Αυτό το πράσινο μοιάζει με περιήγηση σε ένα τροπικό δάσος. Πάντως, αν σας αρέσει το πράσινο (το τόσο πράσινο), είναι προτιμότερο να βρίσκεται στο δάπεδο παρά στους τοίχους.

floor-05

Το μπλε είναι ένα χρώμα που πάντα προτείνεται για υπνοδωμάτιο καθώς είναι χαλαρωτικό.

floor-06

Το φούξια δάπεδο είναι για τις μικρές πριγκίπισσες. Ζωντανεύει το δωμάτιο περισσότερο από την κλασική επιλογή των ροζ τοίχων.

floor-07

Εδώ το πράσινο είναι σαν το γρασίδι του κήπου και αρμόζει περισσότερο σε χώρους που έχουν την αίσθηση του ρουστίκ.

floor-08

Ακόμη ένα μπλε μέσα σε λευκούς τοίχους και άπλετο φως, ιδανικός χώρος για παιχνίδι.

floor-09

Παραπέμπει σε ατμόσφαιρα τσίρκου, αλλά ένα παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι ζωηρό και ζωντανό. Η επιλογή δική σας.

floor-10

Υπάρχει και η επιλογή της διχρωμίας, ιδίως αν το δωμάτιο το μοιράζονται δύο παιδιά, έτσι μπορείτε να ορίσετε το χώρου του καθενός.

<<Πηγή>> www.viewdeco.gr