'Αρθρα-Συμβουλές

Το δώρο σας δωρίζεται! Στήριξε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα!

To δώρο σας δωρίζεται!  Κάνε τη βάπτιση ξεχωριστή στηρίζοντας το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Οι μήνες περνάνε κι ακόμα δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο τυχερή είσαι που κρατάς στα χέρια σου αυτό το πανέμορφο πλασματάκι. «Μα πόσο γρήγορα μεγαλώνει; Έφτασε κιόλας η ώρα της βάφτισης!». Και κάπως έτσι, ψάχνεις πυρετωδώς ιδέες για να κάνεις τη βάφτιση του παιδιού σου μοναδική!

Αν θέλεις να κάνεις αυτή την πολύ προσωπική στιγμή να μείνει αξέχαστη, όχι μόνο σε σένα, την οικογένειά και τους φίλους σου, αλλά και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σου έχουμε τη λύση!

Μπορείς να συνδέσεις αυτή την ξεχωριστή ημέρα με έναν καλό σκοπό! Πιο συγκεκριμένα, μπορείς ναενισχύσεις τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δωρίζοντας ένα ποσό της επιλογής σου αντί μπομπονιερών, ή ζητώντας από τους καλεσμένους σου αντί δώρων να πραγματοποιήσουν μια δωρεά στην οργάνωση.

banner baptism msf

Οι άνθρωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να σε διευκολύνουν, αλλά και να ενισχύσουν το μήνυμα των πρωτοβουλιών αυτών, μπορούν να σε βοηθήσουν στον τρόπο ενημέρωσης των καλεσμένων με ειδικά διαμορφωμένα καρτελάκια και ευχαριστήριες επιστολές. Φαντάσου την έκπληξη αλλά και το θαυμασμό των καλεσμένων σου όταν λάβουν ευχαριστήριο καρτελάκι, γιατί το δώρο τους δωρίζεται!

Έτσι, μια ημέρα οικογενειακής χαράς αποκτά πραγματικά ξεχωριστό νόημα, καθώς συνδυάζεται με τη χαρά της προσφοράς και μπορεί να κάνει τη διαφορά για χιλιάδες άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Όπως η Αλεξάνδρα Παπακώστα, η οποία με αφορμή τη βάφτιση του γιου της, ζήτησε από τους καλεσμένους αντί δώρου να κάνουν μια δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Με το ποσό που συγκέντρωσαν κατάφεραν να προσφέρουν θεραπευτική τροφή κατά του υποσιτισμού σε 190 παιδιά! «Αυτό που νιώθω ακόμα και σήμερα, όταν ο μικρός μου αρρωσταίνει και τον εξετάζει η παιδίατρος, είναι μια κρυφή χαρά ότι και κάποια άλλα παιδάκια στον κόσμο έτυχαν μιας καλύτερης περίθαλψης με αφορμή την βάφτιση του γιου μου. Αν είσαι μάνα, αυτή η σκέψη σε ανακουφίζει και σε γεμίζει ελπίδα…!», αναφέρει η ίδια με περηφάνεια.

Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορείς να επισκεφτείς το siteτων Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ή να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά στο 210 5200 500.