Διάσημες Βαπτίσεις

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ βάπτισαν την Kόρη τους στην Ιερουσαλήμ

Ο ιερέας δεν γνώριζε ούτε την Κιμ Καρντάσιαν ούτε τον Κάνιε Γουεστ, αλλά δήλωσε πως είναι ευπρόσδεκτοι και πως η μικρή θα βαπτιστεί Χριστιανή της εκκλησίας της Αρμενίας.

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα σε αρχαίο ναό της Ιερουσαλήμ με την άφιξη της Κιμ Καρντάσιαν, του Κάνιε Γουεστ και της κόρης τους North West. Εκατοντάδες θαυμαστές και φωτορεπόρτερ περίμεναν τη διάσημη οικογένεια μπροστά από τον καθεδρικό ναό στην συνοικία της παλιάς πόλης όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή βάπτισης της κόρης τους. Το ζευγάρι έφτασε φρουρούμενο από δεκάδες ένοπλους, συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου και της αδελφής της Κιμ, Khloe.

kim kardashian daughters baptism 02

Σύμφωνα με το Associated Press μπροστά από το ναό υπήρξε και ένα μικροεπεισόδιο, όταν οι θαυμαστές και οι φωτογράφοι άρχισαν να τους πολιορκούν επίμονα και τελικά η Κιμ Καρντάσιαν άρχισε να φωνάζει να σταματήσουν γιατί τρόμαζαν το μωρό.

kim kardashian daughters baptism 01

Ο Αρχιεπίσκοπος Άρης Shirvanian, ένας Αρμένιος ιερέας της επίσημης εκκλησίας, είπε ότι η οικογένεια είχε έρθει για μια τελετή βάπτισης και πρόσθεσε: «Η κόρη Kim Kardashian θα βαπτιστεί και να γίνει Χριστιανή και επίσημα μέλος της αρμενικής εκκλησίας,”. Ο ιερέας ο οποίος έδειχνε σαστισμένος από όλη την αναταραχή ανέφερε πως δεν γνώριζε ποιοι είναι οι επισκέπτες και πως το μόνο που έμαθε είναι πως η Κιμ είναι πολύ διάσημη. “Σε κάθε περίπτωση, αυτή και η οικογένειά της είναι ευπρόσδεκτοι.” Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελετή εντός του ναού δεν έγιναν γνωστές και η οικογένεια άφησε την εκκλησία χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

kim kardashian daughters baptism 03

kim kardashian daughters baptism 04

<<Πηγή>> www.lifo.gr