Επικαιρότητα - Showbiz 2013

Μαρία Μενούνος – Μαριέττα Χρουσαλά: Σύντομα Κουμπάρες!

Την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα θα βαφτίσει η Μαρία Μενούνος. Η γνωστή παρουσιάστρια που κάνει καριέρα στο εξωτερικό θα επισφραγίσει τη φιλία της με την Μαριέττα με την κουμπαριά τους.  Όπως διαβάζουμε στην “Real Life” οι δυο γυναίκες που έχουν γίνει τα τελευταία δυο χρόνια καλές φίλες θα γίνουν σύντομα και κουμπάρες, αφού η Μαρία θα γίνει η νονά της μικρής Μαργκώ.  

menounos xrousala1

Η Μαριέττα και η Μαρία είχαν γνωριστεί σε εκδήλωση που παραβρέθηκε η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα, με συνδετικό κρίκο την κοινή τους φίλη Σήλια Κριθαριώτη. Από τότε δεν χάνουν ευκαιρία να επικοινωνούν, όπως και να περνούν στιγμές μαζί, καθώς η Μαριέττα ταξιδεύει πολύ συχνά με τον Λέοντα στην Αμερική, όπως πρόσφατα που το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πάρτι των Oscars στο Λος Άντζελες.  

menounos xrousala2

Πέρυσι τον Ιούνιο, μάλιστα και η Μαρία Μενούνος επέλεξε να κάνει διακοπές μαζί με τον Λέοντα και τη Μαριέττα, κάνοντας κρουαζιέρα στα Ιόνια νησιά με το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Πατίτσα.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βάφτιση θα γίνει τον Ιούνιο 2013 οπότε η Μαρία Μενούνος έχει άδεια από το κανάλι NBC όπου εργάζεται και θα ταξιδέψει στη χώρα μας για τους αγαπημένους της φίλους και το μυστήριο.