Επικαιρότητα - Showbiz 2013

Μπαμπάς σε λίγους Mήνες ο Χρήστος Μενιδιάτης!

Tον πατέρα του έχει ως πρότυπο ο Χρήστος Μενιδιάτης, που ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ επισημαίνει πως η οικονομική κρίση δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία ώστε τα ζευγάρια να μην κάνουν παιδιά!  «Αν ακολουθήσω τα  βήματα του πατέρα μου και συμπεριφερθώ με ύφος και αγάπη στο παιδί μου, πιστεύω ότι θα χαρακτηριστώ κι εγώ πολύ καλός πατέρας», λέει ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξή του, επισημαίνοντας πως ο πατέρας του «ήταν ένας πραγματικός κύριος. Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν να του προσάψει τίποτα». 

menidiatis

Χρήστος τονίζει πως η προσωπική του ζωή δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα καθώς ήταν πολύ συγκεκριμένη και δεν είχε κάτι «πιπεράτο» το οποίο αναζητούν τα ΜΜΕ: «εδώ και 12 χρόνια είμαι με τη Νάνσυ, τα τελευταία 5 είμαστε παντρεμένοι και είμαστε μια χαρά».  «Δεν μου αρέσει αυτό που λένε τα νέα ζευγάρια, ότι δηλαδή παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά. Το παιδί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Παντρεύεσαι γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να ζήσεις μια ζωή μαζί του», υποστηρίζει ο τραγουδιστής. 

Όπως τονίζει,  δεν ανησυχεί που το παιδί του θα γεννηθεί σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης: «δεν δικαιούται η γενιά μας να λέει ότι δυσκολεύεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί λόγω της κρίσης, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες γενιές  -οι πατεράδες και οι  παππούδες μας δηλαδή- ζούσαν σε πολυμελείς οικογένειες με την οικονομική κατάσταση να είναι χειρότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και, σίγουρα, ένα από αυτά πρέπει να είναι οι ανάγκες μας».  «Το όνομα Μενιδιάτης σίγουρα με βοήθησε. Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν πιστεύω ότι θα γινόμουν τραγουδιστής. Και δεν το λέω από άποψη επιρροής, αλλά και χαρακτήρα», λέει ο Χρήστος, που μπορεί να τελείωσε το Οικονομικό της Νομικής αλλά τον κέρδισε το τραγούδι. Μάλιστα, όπως επισημαίνει, ήταν πολύ μαζεμένος και συνεσταλμένος όταν τραγουδούσε μπροστά σε κόσμο, πλέον, όμως, νιώθει στην πίστα σαν να είναι στο σπίτι του!

<<Πηγή>> Περιοδικό «Εγώ Weekly»